Νέες παραλαβές σε καλοκαιρινά βαμβακερά χαλιά..

Ο νέος κατάλογος της Royal Carpet δεν θα μπορούσε να μην συμπεριλαμβάνει χαλιά βαμβακερά από chenille. Οι παρακάτω κατηγορίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν χειμώνα & καλοκαίρι κυρίως ως πατάκια σε βοηθητικούς χώρους, όπως είναι η κρεβατοκάμαρα, η κουζίνα, ακόμα και το μπάνιο σε κάποιες περιπτώσεις. Οι ποιότητες Carlucci και Rose είναι ποιότητες με ιδιαίτερη αισθητική και είναι φτιαγμένες για σαλόνι ή τραπεζαρία.

Όλα τα καλοκαιρινά χαλιά της Royal Carpet κατασκευάζονται στο Βέλγιο ή στην Αίγυπτο από τα μεγαλύτερα εργοστάσια του κλάδου. Έχουν υψηλές προδιαγραφές σύμφωνες με τα στάνταρτ της Ευρωπαικής Ένωσης, είναι πλενόμενα, αντιαλλεργικά, αντιστατικά και γενικά πολύ εύκολα και βολικά στη χρήση, στη συντήρηση και στην αποθήκευση. Αναζητήστε τα στα συνεργαζόμενα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

καλοκαιρινά ανοιξιάτικα χαλιά | βαμβακερά χαλιά
Sale
Βαμβακερό χαλί chenille Carlucciκαλοκαιρινά ανοιξιάτικα χαλιά | βαμβακερά χαλιά

140×200 cm, 160×230 cm, 200×250 cm

Χαλί Carlucci Bizerte Blue

158.00
Sale
Βαμβακερό χαλί chenille Carlucciκαλοκαιρινά ανοιξιάτικα χαλιά | βαμβακερά χαλιά

140×200 cm, 160×230 cm, 200×250 cm

Χαλί Carlucci Celine Blue

121.00158.00

Για όλες τις εποχές: Carlucci

Χαλί για όλες τις εποχές φτιαγμένο από το πιο φίνο σενίλ που παράγεται στο Βέλγιο. Εξαιρετικά μαλακό και εύκολο στο σκούπισμα. Η συγκεκριμένη συλλογή χαλιών έχει φτιαχτεί με σχεδιασμό υψηλής αισθητικής, εφάμιλλο των χειροποίητων χαλιών. Περιέχει γεωμετρικά σβησμένα σχέδια ή τελείως αφηρημένα μοτίβα, καθώς και σβησμένα κλασσικά σχέδια παλιών περσικών χαλιών. Τα χρώματα που αποτυπώνονται στα χαλιά αυτά είναι πιο επίκαιρα από ποτέ, συμβατά με την μοντέρνα μίνιμαλ διακόσμηση εσωτερικών χώρων. Ιδανικά για να ανανεώσετε το σαλόνι, την τραπεζαρία ή και τους βοηθητικούς χώρους του σπιτιού.

Ψάχνετε για ανθεκτικά ψάθινα χαλιά για το εξοχικό σας ή απλά για την κουζίνα σας?? έχουμε την μεγαλύτερη ποικιλία της αγοράς.. δείτε την ενότητα που έχουμε φτιάξει με τα νέα ψάθινα χαλιά της Royal Carpet..

Ψάχνετε για ανάλαφρα καλοκαιρινά χαλιά με γυαλυστερά νήματα από viscose (βισκόζι)??  δείτε την ενότητα που έχουμε φτιάξει με τα νέα καλοκαιρινά χαλιά της Royal Carpet.

βαμβακερό χαλί | χαλί chenille | καλοκαιρινό χαλί
Χαλί Rose 823
Χαλί Rose 822
Χαλί Rose 820
Χαλί Rose 820 1
Sale
820-1 -1

070×140 cm, 070×220 cm, 140×200 cm, 160×230 cm

Χαλί Rose 820

67.0089.00

Ρομαντική διάθεση με χαλιά Rose

Η καλοκαιρινή συλλογή χαλιών Rose σχεδιάστηκε με τη φιλοσοφία του ρομαντικού σχεδιασμού. Τα χαλιά αποτυπώνουν έντονα σχέδια, κυρίως λουλούδια με όλη την λεπτομέρεια και φωτεινότητα που θα μπορούσε να δείξει ένα σταμπωτό χαλί. Προσθέτουν ζωντάνια στο χώρο και είναι ιδανικά ως χαλί κρεβατοκάμαρας ή παιδικό χαλί. Φτιάχνονται από σενίλ και πολυεστέρα σε διάφορα σχέδια, πλένονται και είναι πολύ πρακτικά.

βαμβακερό χαλί | χαλί chenille | καλοκαιρινό χαλί

Καλοκαιρινά Χαλιά Canvas

Όμορφα βαμβακερά χαλιά και πατάκια σε ρομαντικά σχέδια. Το μεγάλο πλεονέκτημα αυτής της σειράς είναι ότι είναι φτιαγμένα από αιγυπτιακό βαμβάκι και έχουν αντιγλυστρικό υπόστρωμα. Η συλλογή περιλαμβάνει διαστάσεις για πατάκι μπάνιου, χαλί κουζίνας και χαλί κρεβατοκάμαρας.

βαμβακερά χαλία | καλοκαιρινά χαλία
Βαμβακερό χαλί chenille Laos

080×150 cm

Βαμβακερά χαλάκια Laos

Βαμβακερά μοντέρνα χαλιά και πατάκια με πολύχρωμες ρίγες. Φτιαγμένα από αιγυπτιακό βαμβάκι με αντιγλυστρικό υπόστρωμα, εύκολα στη χρήση, πλενόμενα, αντιαλλεργικά και πολύ πρακτικά. Μπορούν να τοποθετηθούν ως πατάκι κουζίνας ή χαλί κρεβατοκάμαρας και φέρουν την εγγύηση της Royal Carpet καθώς και ενός από τους μεγαλύτερους παγκόσμιους παραγωγούς χαλιών.