Νέες παραλαβές σε καλοκαιρινά χαλιά για το 2019

Τα χαλιά από βίσκοζ (viscose) αποτελούν μεγάλο τμήμα του καταλόγου καλοκαιρινών χαλιών της Royal Carpet. Το viscose ως νήμα είναι ένα μαλακό συνθετικό νήμα που προσομοιάζει το μετάξι κυρίως σε γυαλάδα και χρησιμοποιείται κατά κύριο λόγο στα καλοκαιρινά χαλιά. Η σειρά των χαλιών αυτών έχει μοντέρνα, transitional και κλασικά χαλιά με μεγάλη ποικιλία σε στύλ, χρώματα και διαστάσεις.

Όλα τα καλοκαιρινά χαλιά της Royal Carpet κατασκευάζονται στο Βέλγιο ή στην Τουρκία από τα μεγαλύτερα εργοστάσια του κλάδου. Έχουν υψηλές προδιαγραφές σύμφωνες με τα στάνταρτ της Ευρωπαικής Ένωσης, είναι πλενόμενα, αντιαλλεργικά, αντιστατικά και γενικά πολύ εύκολα και βολικά στη χρήση, στη συντήρηση και στην αποθήκευση. Προσφέρουν πολλές φορές μια οικονομική λύση για την ανανέωση του σπιτιού μας και της διάθεσής μας κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Αναζητήστε τα στα συνεργαζόμενα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Ψάχνετε για ανθεκτικά ψάθινα χαλιά για το εξοχικό σας ή απλά για την κουζίνα σας?? έχουμε την μεγαλύτερη ποικιλία της αγοράς.. δείτε την ενότητα που έχουμε φτιάξει με τα νέα ψάθινα χαλιά της Royal Carpet..

Ψάχνετε για καλοκαιρινά βαμβακερά χαλιά με απαλά νήματα από chenille??  δείτε την ενότητα που έχουμε φτιάξει με τα νέα βαμβακερά χαλιά για το καλοκαιρι αλλά και τον χειμώνα..

χαλί viscose | χαλί chenille
Καλοκαιρινό Χαλί Tiffany Ice 939 Blue
Καλοκαιρινό Χαλί Tiffany Ice 935 Blue
Καλοκαιρινό Χαλί Tiffany Ice 938 Vision
Καλοκαιρινό Χαλί Tiffany Ice 935 Ice Beige

Καλοκαιρινά Χαλιά Tiffany Ice

Καλοκαιρινή σειρά χαλιών με βάση σενίλ και βισκόζ, φτιαγμένη στο Βέλγιο. Όμορφα χρώματα σε αποχρώσεις του γκρι, έλεφαντ, μπεζ, αλλά και ο καινούργιος αγαπημένος συνδυασμός της διακόσμησης γκρεζ, με ανάλαφρο νεοκλασικό σχεδιασμό. Η δημιουργία αυτής της ποιότητας καλύπτει και τα πιο απαιτητικά γούστα λόγω της πυκνότητας στο βισκόζ (1.000.000 κόμποι), αλλά και του φινετσάτου αποτελέσματος που συνδυάζεται εύκολα σε κάθε μίνιμαλ ή κλασσικό σαλόνι. Τα χαλιά Tiffany Ice είναι πλενόμενα, αντιστατικά, ελαφριά και εύκολα στην συντήρηση και αποθήκευση αλλά και αντιολισθητικά στη χρήση.

χαλιά καλοκαιρινά vintage | χαλιά viscose | χαλιά chenille
Sale
Καλοκαιρινό Χαλί Viscose Chenille Royal Lussoχαλιά καλοκαιρινά vintage | χαλιά viscose | χαλιά chenille

133×190 cm, 160×230 cm, 200×250 cm

Viscose Royal Lusso 526-15

107.00

Μοντέρνα Χαλιά Royal Lusso

Μοντέρνα χαλιά για όλες τις εποχές, ανάγλυφο με σενίλ. Τα χαλιά αυτά έχουν ιδιαίτερο σχεδιασμό με σβησμένα κλασικά σχέδια σε μοντέρνα χρώματα. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως χαλιά σαλονιού, χαλιά τραπεζαρίας αλλά και σε βοηθητικά δωμάτια. Προσθέτουν φινέτσα στη διακόσμηση με την μίνιμαλ αισθητική τους και ταιριάζουν εύκολα σε μοντέρνους ή και πιο κλασσικούς χώρους. Πλενόμενα, αντιστατικά, αντιολισθητικά, ελαφριά και εύκολα στην συντήρηση και αποθήκευση.

χαλιά viscose | καλοκαιρινά χαλιά vintage |
Sale
Καλοκαιρινό χαλί Viscose Sevillaχαλιά viscose | καλοκαιρινά χαλιά vintage |

140×200 cm, 160×230 cm, 200×250 cm

Καλοκαιρινά Χαλιά Sevilla

Μία από τις πολύ ιδιαίτερες σειρές καλοκαιρινών χαλιών της Royal Carpet. Φτιαγμένη 100% από βισκόζ κλωστή στο Βέλγιο, χρησιμοποιεί σβησμένα κλασικά σχέδια τα οποία ζωντανεύουν με έντονα χρώματα. Μία ιδιαίτερη λεπτομέρεια είναι το βαμβακερό κρόσσι, διαφορετικό για κάθε χρώμα χαλιού. Ιδανικά για όλες τις εποχές και για όλους τους χώρους. Πλενόμενα, αντιστατικά, αντιολισθητικά, ελαφριά και εύκολα στην συντήρηση και αποθήκευση.

Καλοκαιρινά χαλιά vintage | οικονομικά χαλιά

Καλοκαιρινά Χαλιά Vintage

Μοντέρνα χαλιά με γεωμετρικά μοτίβα, σχέδια patchwork και αφηρημένα σε επίκαιρα χρώματα. Είναι φτιαγμένα στο Βέλγιο με χαμηλό, σχεδόν ξυρισμένο πέλος, κάτι που τα κάνει εξαιρετικά πρακτικά στη χρήση και στο πλύσιμο. Μπορούν να μπουν σε όλους τους χώρους και για όλες τις εποχές. Αντιστατικά, αντιολισθητικά, ελαφριά και εύκολα στην συντήρηση και αποθήκευση.

χαλί viscose | χαλί chenille
Sale
Καλοκαιρινό χαλί Summer Sohoχαλί viscose | χαλί chenille

140×200 cm, 160×230 cm, 200×250 cm, Σετ κρεβατοκάμαρας (068×140 & 068×140 & 068×220)

Sale
Καλοκαιρινό χαλί Summer Sohoχαλί viscose | χαλί chenille

140×200 cm, 160×230 cm, 200×250 cm, Σετ κρεβατοκάμαρας (068×140 & 068×140 & 068×220)

Οικονομικά Καλοκαιρινά Χαλιά Summer Soho

Μία από τις ομορφότερες, εμπορικές καλοκαιρινές σειρές χαλιών της Royal Carpet. Μοντέρνα καλοκαιρινά χαλιά σε ανάλαφρα χρώματα και με μοντέρνο σχεδιασμό, ιδανικά για όλους τους χώρους που θέλετε να ντύσετε το καλοκαίρι. Πολλές διαστάσεις, ιδανικά για πατάκια κρεβατοκάμαρας, αλλάζουν τη διακόσμηση του σπιτιού σας για τους μήνες του καλοκαιριού. Πλενόμενα, αντιστατικά, αντιολισθητικά, ελαφριά και εύκολα στην συντήρηση και αποθήκευση.

κλασικά χαλιά viscose | καλοκαιρινά χαλιά

Κλασικά Καλοκαιρινά Χαλιά Rubine

Η κλασική καλοκαιρινή σειρά χαλιών της Royal Carpet. Ελαφρύ βισκόζ σε τελείωμα με κρόσσι, αποτελεί μία σταθερή επιλογή για κλασικό καλοκαιρινό χαλί. Διαθέσιμη σε πολλές διαστάσεις, ξεκινώντας από το πατάκι χολ, μέχρι και χαλί τραπεζαρίας, ικανοποιεί με την απεικόνιση των λεπτομερών κλασσικών σχεδίων που αποτελούν διαχρονική αξία για την κλασσική διακόσμηση. Τα χαλιά Rubine είναι πλενόμενα, αντιστατικά, αντιολισθητικά, ελαφριά και εύκολα στην συντήρηση και αποθήκευση.