Νέες παραλαβές σε παιδικά χαλιά για το 2021

Όλα τα παιδικά χαλιά της Royal Carpet κατασκευάζονται από τα μεγαλύτερα εργοστάσια του κλάδου. Έχουν υψηλές προδιαγραφές σύμφωνες με τα στάνταρτ της Ευρωπαικής Ένωσης, είναι πλενόμενα, αντιαλλεργικά, αντιστατικά και πολύ εύκολα και βολικά στη χρήση, στη συντήρηση και στην αποθήκευση. Αναζητήστε τα στα συνεργαζόμενα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Παιδικά Χαλιά Ritual

Τα παιδιά ανακαλύπτουν τον κόσμο μέσα από τα σχέδια της νέας παιδικής συλλογής χαλιών Ritual. Η ιδιαιτερότητά της νέας συλλογής είναι ο έξυπνος συνδυασμός των πλούσιων, μαλακών νημάτων με τα έξυπνα σοφιστικέ σχέδια. Δημιουργείται ένα 3D αποτέλεσμα σε γήινους τόνους, ιδανικό για κάθε βρεφικό και παιδικό χώρο.

Παιδικά Χαλιά Richie

Η καινούργια συλλογή της Royal Carpet με απαλές αποχρώσεις  του μπεζ με μαλακό, πλενόμενο και αντιαλλεργικό νήμα μπορεί να τοποθετηθεί άφοβα στα παιδικά δωμάτια. Ο σχεδιασμός είναι μοναδικός και αποτελούν ιδανική επιλογή για να στολίσουν τους προσωπικούς χώρους των μικρών μας φίλων.

Μοναδικά σχέδια για τους μικρούς μας φίλους: Νέα σειρά Bunny Kids

H νέα σειρά της Royal Carpet Bunny Kids που σχεδιάστηκε αποκλειστικά για τους μικρούς μας φίλους διαθέτει χαλιά κατασκευασμένα από 100% πολυεστέρα που αποτυπώνει τεχνητά την εικόνα του φυσικού δέρματος κουνελιού. Σε μοναδικά σχέδια με καρδιά, αστέρι και σύννεφο σε ποικίλα χρώματα, κάθε παιδί θα το λατρέψει.